AD
Slide 1 of 3

Um einen Matcha Latte zuzubereiten, siebt Liv Schubert zunächst zwei Gramm des grünen Pulvers in ein Glasgefäß. 

Video: Olga Merz

Slide 2 of 3

Das mit Wasser aufgegossene Pulver wird im nächsten Schritt mit dem Matcha-Besen aufgeschäumt.

Video: Olga Merz

Slide 3 of 3

Der Matcha wird mit aufgeschäumter Hafermilch serviert.

Video: Olga Merz

Featured in this story
Transcript

Looks like your cart is empty. Why not go ahead and add some products in?

  • Get Link
  • Email
  • Facebook
  • LINE
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Twitter
  • WhatsApp
Link copied!
https://stories.weser-kurier.de/matcha-im-cafe-spot-copy-24005

Navigating Stories

Use the following gestures to browse story content

Go forward
Tap the screen
Pause
Press and hold
Go back
Tap the left edge
Move between stories
Swipe left of right